Nya verk i Grafikens Hus webshop

En glad nyhet för alla som inte kunde besöka oss på Affordable Art Fair – Nu har vi nya verk i webshopen av Weng Cho Ray och Annu Vertanen!

Weng Cho Ray är född 1982 i Taipei och är en grafisk designer baserad i Stockholm och Köpenhamn, vars praktik kan beskrivas som en hybrid mellan grafik och visuell kommunikation. Hennes intressen och erfarenheter omfattar inte bara dator- och pappersbaserat arbete, utan även mode- och textilvärlden. Weng är utbildad vid Konstfack i Stockholm.

Serien Outdoor Cinema, screentryck på bomull, ställdes för första gången ut för Grafikens Hus på Affordable Art Fair 2016 och finns nu även till försäljning i Grafikens Hus webbshop. Verken finns i upplaga av 4 och kostar 5000 kr styck.

Handla verk av Weng Cho Ray här.

Annu Vertanen är född 1960 i Imtra (Finland) och är utbildad vid Kankaanpää Art School, Lahti Art School samt Universitetet för Konst och Design i Helsingfors. I grunden är hon utbildad i måleri, men började intressera sig för grafik efter sin examen. Hon arbetar med minimalistiska, abstrakta träsnitt, där hon försöker överföra måleriets personlighet till träsnittet. Vertanens verk finns representerade i stor grad både i Sverige, Finland och internationellt.

I Grafikens Hus webshop säljs nu verken Aspect Guanlan I och Aspect Guanlan II, abstrakta träsnitt på tunna gozopapper.

Handla verk av Annu Vertanen här.

(På bilden ovan: Annu Vertanen, Aspect Guanlan II)

Weng Cho Ray, Outdoor cinema, 2016