Performance/workshop på Science week 1-3/2

För årets upplaga av Science Week 2023 bjuder vi vid två tillfällen in till Mellanförskap – en ambivalens rätt eller fel – en performance/workshop med konstnärerna Atorina Adam, Emil Hernried, Juan José Iragorri och Ali Safi. Vi ger dig även en möjlighet att trycka din egen tygkasse, köpa vår nya bok ”Utan väggar – Grafikens Hus de mobila åren 2014-2021” och träffa oss som jobbar på Grafikens Hus. Vi finns på plats alla dagar.

Om Mellanförskap – en ambivalens rätt eller fel:

Välkommen på en emotionell resa. Ett interaktivt performanceverk baserat på upplevelsen av mellanförskap, där kollektivet ställer frågor till besökaren. Det handlar om att släppa kontrollen och gå in i en värld där någon annan bestämmer över din identitet, blir överordnad. Vad händer i dig när någon annan bestämmer över svaren om vem du är? 

Performancet följs av en samtalsworkshop lett av de medverkande konstnärerna om upplevelsen av mötet med verket.

Performancet sker vid två tillfällen:

Onsdag 1 februari klockan 15

Fredag 3 februari klockan 15

Var: Science Park, Kvarnbergagatan 12, 151 36 Södertälje

Medverkande:
Atorina Adam
Emil Hernried 
Juan José Iragorri 
Ali Safi 

Anmäl ditt deltagande till Anna Jönsson på: anna.jonsson@grafikenshus.se

Vi är en del av Science Week 2023. Välj bland över 60 programpunkter inom hållbar utveckling, hållbar produktion och stadsutveckling. På plats i Södertälje eller digitalt över hela landet. Vi ser fram emot att prata med dig! Läs mer på scienceweek.se!